Valósághű angyalszárnyak (BB-1821KF)

Valósághű angyalszárnyak (BB-1821KF)

Nettó ár: 3.142 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 3.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 3.142 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 3.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00670

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ezek a valósághű angyalszárnyak garantáltan olyan megjelenést kölcsönöznek Neked, mint ha a mennyországból érkeztél volna. Használatával valóságosan ragyogni fogsz a különleges estéken!

Ez a különleges szárny nagyszerű kiegészítő, és elengedhetetlen része egy angyal jelmeznek. Nagyszerűen mutatnak mindenki vállán, kortól és nemtől függetlenül. A tollak rendkívül valósághű megjelenést kölcsönöznek: egy könnyed szellő esetén elegánsan megrezzennek. Az angyalszárnyak, optimális méretüknek és gondos kialakításuknak köszönhetően kiválóan alkalmazkodnak a testhez. Az elasztikus szalagok biztosítják az egyszerű felhelyezést, valamint a stabil rögzítést, így a legvadabb bulikban sem tudod letáncolni magadról az angyali énedet.

Könnyű és komfortos, olyan érzetet kelt mintha egy kis hátizsákot viselnél. Nem korlátozza a mozgást és nem nyomja a karokat. Használható bármely különleges eseményen. Ideális például Betlehemi játékhoz, karneválokhoz, partikhoz, és a tematikus estékhez. Felhasználható fotózások során is (a fehér szárnyak különösen jól mutatnak a képeken). Hab a tortán, hogy a buli után sem kell megválnod az angyalszárnyaidtól, hiszen egyedi dekoráció lehet, akár a lakás bármely részén. Egészítsd ki a jelmezedet ezzel a csodás, egyedi kiegészítővel, hogy garantáltan tökéletes, angyali megjelenést varázsolj magadnak!

Főbb jellemzők:

  • Méret (szélesség x magasság): 60 x 53 cm
  • Szín: fehér