Teljesen felszerelt fehér színű fa játékkonyha – 80,5 cm (BB-16807)

Teljesen felszerelt fehér színű fa játékkonyha – 80,5 cm (BB-16807)

Nettó ár: 44.087 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 55.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 44.087 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 55.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 3451343

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Lepd meg gyermeked egy hasznos és egyben szórakoztató ajándékkal! Ezzel a gyermek játékkonyhával ők is felnőttnek érezhetik magukat, ugyanis úgy főzhetnek, mint anya és apa, miközben megismerkednek az ételekkel és a konyha tartozékaival. 

Ebben a mini konyhában minden megtalálható, akárcsak egy igaziban. A polcok felett egy érintőpanel utánzattal ellátott mikrohullámú sütő található. A mikrohullámú sütő műanyag ablakkal rendelkezik, amely üveget imitál. Azonban teljessé az olyan tartozékok teszik a készletet, mint a különböző evőeszközök, zöldségek és gyümölcsök, ételek és fűszerek élethű másai.

Ezen felül számos olyan hasznos és szórakoztató funkció került beépítésre, mint a főzést utánzó hangok, a rövid dallamok, a villogó fények vagy a forgatható gombok. Ezeknek köszönhetően úgy érezheti magát gyermeked, mint egy valódi konyhában. Annyira realisztikus, hogy ezentúl bátran főzhet barátainak vagy akár a plüssállatoknak.

A termék tartós műanyagból készül, így bírja az ütéseket, borulásokat és a komolyabb mechanikai igénybevételeket. A játék minden minőségi szabványnak megfelel. 3 éves kor felett ajánlott.

Amennyiben szeretnéd, hogy gyermeked már kicsi korában megismerkedjen a főzés világával, akkor az ő játék repertoárjából sem hiányozhat ez a mini játékkonyha. Nem csak tanul és szórakozik, de unatkozni sem fog ezután, ez garantált!

A termék jellemzői:

  • életkor: 3+
  • anyaga: fa
  • szín: fehér
  • lámpa tápegység: 2x AAA (nem tartozék)
  • méretek: 80 x 80,5 cm
  • a készlet súlya: 12,7 kg
  • súlya csomagolással: 13,65 kg