Kiemelt

Összecsukható kerti asztal padokkal – 180 cm (BB-3257)

Összecsukható kerti asztal padokkal – 180 cm (BB-3257)

Nettó ár: 70.858 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 89.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 70.858 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 89.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 0084210

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Asztal padokkal – ez az összecsukható kerti bútor ideális megoldás minden szabadtéri eseményre, alkalomra. Nagyon praktikus és könnyen kezelhető. Erős szerkezettel és vastag asztallappal rendelkezik – ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek. Néhány egyszerű mozdulat elegendő ahhoz, hogy kertjében tökéletes gasztronómiai sarok jöjjön létre, amely ideális fesztiválokhoz, nagyobb kerti partikhoz, vagy kisebb sütögetésekhez egyaránt.

Összecsukható – az asztal és a padok a lábak összecsukása után kis helyet foglalnak, és rendkívül könnyedén mozgathatók, szállíthatók. A lábak speciális biztosítékokkal vannak ellátva, melyek nem igényelnek semmilyen külön szerelést, ezzel garantálva az Ön biztonságát.

Időtálló – a kerti asztal különösen tartós és stabil acélszerkezettel rendelkezik, amely nagy teherbírást biztosít, és remekül ellenáll külső behatásoknak. Az acél porszórt borítású. Az asztallap a legjobb minőségű műanyagból készült – 4 cm vastag HDPE (nagy sűrűségű, kemény polietilén), amelynek köszönhetően rendkívül tartós és ellenáll a viszontagságos időjárási viszonyoknak, legyen az eső vagy hó.

Csúszásmentes lábak – a garnitúra lábazata speciális csúszásgátlókkal van ellátva, melyek védelmet nyújtanak az esetleges csúszkálástól a földön, ezáltal nem kell tartanunk attól, hogy a legkisebb érintéstől meginog az asztal és minden a földön landol. A gumírozott végek a padlót is óvják a karcolásoktól.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: HDPE, porszórt acél
  • Szín: fehér, szürke
  • Asztal méretei: 180 x 74 x 74 cm
  • Padok méretei: 180 x 30 x 45cm
  • Méretek összecsukás után: 90 x 70.5 x 9 cm