December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

COB LED-es könnyű fejlámpa (BB5588)

COB LED-es könnyű fejlámpa (BB5588)

COB LED-es könnyű fejlámpa (BB5588)

Nettó ár: 1.567 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 1.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

In stock

Nettó ár: 1.567 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 1.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Cikkszám: 00603
Kosár

Leírás

A kényelmes, homlokra erősíthető fényes COB LED-es elemlámpa segítségével tökéletesen megvilágíthatja környezetét, anélkül, hogy a kezeit kellene használnia. A fejlámpa 3 db AAA elemmel működik (a csomag nem tartalmazza), és ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek is. A homlokra erősíthető elemlámpa három különböző világítási móddal rendelkezik, és mindegyikhez tartozik egy külön kimeneti teljesítmény. Beállíthatja a figyelmeztető üzemmódot, mely meghatározott időközönként villog, egy alacsony kimeneti módot (folyamatos 40 lumenes fénysugár) és a maximumkimeneti módot (folyamatos 80 lumenes fénysugár).

A COB LED-del ellátott fejlámpa számos előnnyel bír. A COB LED-es fejlámpából sugárzó erős, fehér fénysugár tökéletesen megvilágítja a felhasználó közvetlen környezetét anélkül, hogy elvakítaná őt. A fejlámpa másik előnye az állítható hajlásszög (180 fokban állítható), így Ön bármilyen kiválasztott helyet megvilágíthat. Az elemlámpa használata nagyon egyszerű – csak a homlokra erősíthető elemlámpa elülső részén található gombot kell megnyomni és a fényes fénysugár megjelenik. Ugyanezzel a gombbal válthat a különböző működési módok között is.A homlokra erősíthető elemlámpa egy állítható elasztikus szíjjal is rendelkezik, melynek segítségével a termék mérete megváltoztatható, így tökéletesen illeszkedik az Ön fejformájához vagy sapkájához.

A COB LED-es fejlámpát használhatja otthonában, a garázsban, esti vagy kora reggeli séták alkalmával is. A fejlámpa használatának másik előnye, hogy bármilyen szerszámot használhat, miközben a lámpát viseli. A homlokra erősíthető elemlámpa nagyon hasznos a különböző javítási munkálatok esetében. Halászok, kerékpárosok, turisták, és kirándulók is élvezhetik a lámpa előnyeit. Kis helyen is elfér –akár a zsebében vagy a hátizsákjában is tárolhatja.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: