Multifunkciós fekvőtámasz edzőtábla gumikötelekkel (BB-14200)

Multifunkciós fekvőtámasz edzőtábla gumikötelekkel (BB-14200)

Nettó ár: 7.866 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 9.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 7.866 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 9.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00788

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A mi edzőtáblánkkal megedzheted a tested összes izmát, bárhol is legyél. Az összehajtogatható rendszerének köszönhetően nem csak otthon edzhetsz vele, de magaddal is viheted, bárhová is mész. Például nyaralásra, szállodába, iskolába vagy a munkába.

A fogantyúkkal ellátott edzőtábla egy tökéletes felszerelés kezdőknek és haladóknak egyaránt. Lehetővé teszi, hogy az általad kiválasztott izomcsoportot dolgoztasd meg azáltal, hogy beállítható a fogantyúk dőlésszöge és elhelyezkedése. A saját testsúlyod használata lehetővé teszi, hogy megformázd a felső végtagjaidat és felsőtested.

A mellékelt gumikötélnek köszönhetően változatos edzésformákra nyílik lehetőség. Akár a láb- és farizmaidat is megedzheted, de használhatod váll gyakorlatok elvégzéséhez is. A lehetőségek korlátlanok.

Ez a multifunkcionális edzőtábla a fekvőtámasz fogantyúival tökéletes eszköz az otthoni edzőtermedbe. Ezzel az eszközzel és a te erőfeszítéseddel megedzheted és megformálhatod testedet. A tábla kompakt súlya és dimenziói lehetővé teszik, hogy bármilyen könnyen elérhető helyre elhelyezd, így bármikor rögtön előveheted.

Sokféle funkciójának köszönhetően formázni és erősíteni tudod a különböző izomcsoportjaidat. A dőlésszög kiválasztásának lehetősége edzés közben pedig lehetővé teszi, hogy bármely részét megmozgathasd a testednek.

Főbb jellemzők:

  • Méret: 60 x 19 x 2 cm
  • Párnázott, csúszásmentes markolat
  • Színkód: kék-mellkas, piros-váll, sárga-hát, zöld-tricepsz

A csomag tartalma:

  • 1 db fekvőtámasz keret
  • 2 db gumikötél karabinerrel
  • 8 db padló védő alátét