Modern digitális asztali LED óra – ébresztőóra, hőmérő, dátum – 3 fényerősséggel (BB-9143) (KF)

Modern digitális asztali LED óra – ébresztőóra, hőmérő, dátum – 3 fényerősséggel (BB-9143) (KF)

Nettó ár: 5.504 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 6.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 5.504 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 6.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00067

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Kivételesen egyedi, márkás eszköz, mely a szokatlan kiegészítők rajongóinak minden bizonnyal elnyeri tetszését. Az óra a mindennapi élet nélkülözhetetlen része és további funkciókkal történő ellátása még könnyebbé teszi életünket.  Az állvány leszerelhető az óráról, így az a falra is felakasztható,  a hátsó részén található kampó  segítségével. A 4 LED-es, 7 szegmensből álló számoknak köszönhetően az óra kijelzője még nagy távolságból is megfelelően olvasható. Az órát elhelyezhetjük a fürdőszobában, a nappaliban, a gyermekszobában, vagy akár az irodában is.

Éjszakai mód:

Az ébresztőórán éjszakai mód is beállítható, 18 órától reggel 6-ig az eszköz alacsonyabb intenzitással világít. Ez különösen hasznos akkor, ha a hálószobában használjuk az órát és el akarjuk kerülni a szemkárosodást. A termék áramellátását egy hosszú USB kábel biztosítja; ezt egy normál konnektorba vagy laptopba/stb. is csatlakoztathatjuk. A kábel kb. 2 m hosszú így az órát bármilyen magasságban elhelyezhetjük. Az óra hátsó részén található egy CR2032-es elem (a csomag tartalmazza), melynek segítségével megőrizhetőek a beállítások abban az esetben, ha az órát lekapcsoljuk a tápegységről  (pl. egyik helyről a másikra szállítjuk, a beállítások nem vesznek el).

4 az 1-ben – Óra, dátumkijelzés, hőmérséklet, ébresztő óra

Az eszköz 12 vagy 24 órás formátumban mutatja az időt, a dátumot nap és hónap lebontásban, valamint a hőmérsékletet Celsius fokban. Az ébresztőórán 3 ébresztés is beállítható és a szundi üzemmód 5-60 perc között választható. A termék fényerősségét manuálisan lehet kiválasztani a 3 fokozat közül. 
Termékkód: 9143

Főbb jellemzők:

  • Az óratok színe: fekete/ fehér
  • Tápegység: hálózati
  • Méret (hossz/szélesség/magasság): 22,5 x 9 x 2 cm
  • Kábel hossza: kb. 2 m
  • Az óra súlya: 0,22 kg
  • Súly a csomagolással együtt: 0,24 kg
  • Szín:  az aktuális készlet szerint.

A csomag tartalma:

  • Óra
  • Tápkábel