December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Mellemelő/mellformáló tapasz (BB11750)

Mellemelő/mellformáló tapasz (BB11750)

Mellemelő/mellformáló tapasz (BB11750)

Nettó ár: 2.354 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 2.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 2.354 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 2.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01022

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy kellemetlen érzés nélkül vehessen fel olyan ruhákat, blúzokat vagy kosztümöket, amelyek mélyen kivágottak vagy hátrész nélküliek, ráadásul a hagyományos melltartókkal nem összeillő ruhadarabok a kialakításuk miatt. Egy tekercsen 5 méter extrém erős, tartós ragasztószalag van, amely minden helyzetben remekül helytáll. A ragasztószalag ellenálló és légáteresztő anyagból, nejlonból és spandexből készült, mely nyújtható, rugalmas anyag. Akár 180%-kal hosszabbra is nyújtható az eredeti méreténél, így kevesebb ragasztószalag felhasználásával is nagy hatást érhet el! Nem gyűrődik a ruhák alatt, emellett vízálló, így sem az időjárás hatásaitól, sem az izzadás miatt nem kell aggódnia, sőt, akár fürdőruha alá is használhatja!

A ragasztószalagok ruha alatt teljesen láthatatlanok és nem kell attól sem tartania, hogy igazgatnia kelljen őket. A készlet tartalmaz továbbá olyan védőpárnákat, amelyek az irritációtól és a kidörzsölődéstől védik a mellbimbót és az azt körülvevő érzékeny bőrterületet.

Mindig tartott attól, hogy mély dekoltázsú vagy nyitott hátú ruhát vegyen fel a mellmérete miatt? Mostantól nem kell aggódnia emiatt sem, legyen akár kicsi, akár nagy a mellbősége! A szalag könnyedén kis mellbőséget varázsol, miközben a kebleket nagyobbnak láttatja. Így bármilyen ruhát felvehet kompromisszumok és korlátok nélkül!

Használata: maximum 20 cm-es darabok használata javasolt, melyeket száraz, tiszta, bőrápolók és különféle krémektől mentes bőrre kell helyezni, mivel ezek a szerek ronthatják a ragasztó hatását. A ragasztószalag használata előtt ne felejtse el a mellbimbókat védő tapaszokat felhelyezni!

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: