December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Légtisztító ionizátorral – levegő párásító (BB-11030)

Légtisztító ionizátorral – levegő párásító (BB-11030)

Légtisztító ionizátorral – levegő párásító (BB-11030)

Nettó ár: 17.315 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 21.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 17.315 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 21.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00859

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

IONIZÁLÓ – Csökkenti a káros ionokat (pozitív ionokat) – így minden szennyezés elkerüli a tüdőt, a levegő pedig könnyűvé és üdévé válik! A friss, tiszta levegő jó hatással van hangulatunkra és közérzetünkre is. Az ionizáló készülék különösen hasznos az asztmásoknak, az allergiásoknak, és a gyakori fejfájással küszködőknek. A belélegzett levegő befolyással van az egész testünkre. A rossz minőségű levegő károsíthatja bőrünket, hajunkat, és tüdőnket is. Ami azonban ennél is veszélyesebb, az szabad szemmel nem is látható: azok az atkák, melyek szinte minden eszközön megtapadnak, különösen az olyan elektronikai eszközeinken, mint a számítógép, TV, vagy a telefon. A szabadban nem befolyásolhatjuk érdemben a levegő minőségét, otthon azonban tehetünk azért, hogy saját magunk és családtagjaink számára tisztább, egészségesebb légminőséget biztosítsunk. Ráadásul a készülék aromaterápiás funkcióval is rendelkezik!

CSENDES MŰKÖDÉS – Az ultrahangos párásító másodpercenként egymilliószoros frekvenciájú jelet bocsát ki. A készülék a lehető legminimálisabb zajt generálja, épp ezért használata egyáltalán nem zavaró sem pihenés, sem munka közben. A légnedvesítővel a jobb alvásért is tehetünk, hiszen másnap kipihentebben ébredünk majd. A készülék éjszakai fény üzemmóddal is rendelkezik, melyet ha bekapcsolunk, lágy kék fényben világít.

ÉRZÉKENY ÉRINTŐPANEL – Az érzékeny digitális kezelőfelület egyszerűvé és kényelmessé teszi a párásító használatát. A panel rendkívül érzékeny, egy apró érintésre is reagál, így nem kell sokat pepecselni a beállításokkal. A kijelzőn minden paraméter könnyen átlátható, a távirányító segítségével pedig távolról is elvégezhetünk minden szükséges beállítást.

ALACSONY ENERGIAFOGYASZTÁS – A 25 wattos légnedvesítő alacsony energiafogyasztású. Más, nagy fogyasztású termékek jelentősen megnövelik a háztartás kiadásait, ez a készülék viszont ilyen fogyasztás mellett is tökéletesen ellátja feladatát: Friss levegőt teremt a lakásban, a házban, vagy az irodában. A légnedvesítőhöz vízkőtelenített vagy desztillált vizet ajánlott használni. A termék rendelkezik automatikus kikapcsolás funkcióval is, amikor a tartályból kiürült a víz, így használata akkor is biztonságos, ha elfelejtjük újratölteni a vizet.

Főbb jellemzők:

 • Teljesítmény: 25W
 • Tápegység: 220V
 • Űrtartalom: 3,2 liter
 • Maximális terület: 25m
 • Hatékonyság: 250ml/h
 • Hangerő: 30dB
 • Ionizáció: Igen
 • Üzemidő teli tankkal: 11 óra
 • Méretek (hosszúság – szélesség – magasság) : 22/17/34 cm
 • Súly: 850g
 • Súly a csomagolással együtt: 1kb
 • A csomag tartalmaz még párásítót, távirányítót, 3 olajat, kerámiaszűrőt, és szivacsszűrőt is!
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: