Interaktív orvosos játék kocsi szett hang+fény-kék

Interaktív orvosos játék kocsi szett hang+fény-kék

Interaktív orvosos játék kocsi szett hang+fény-kék

Nettó ár: 7.787 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 9.890 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 7.787 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 9.890 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00369

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Interaktív orvosi kocsi játék rengeteg kiegészítővel

A gyerekek természetüknél fogva kíváncsiak a világra, és szeretik utánozni a nagyokat.
Ez az orvosos készlet nem csak egy nagyszerű játék, de a tanulás egyik formája is. A készlet 17 eszközből áll, amelyeket egy praktikus és könnyű, négykerekű kocsi tesz teljessé. A sok kiegészítő lehetővé teszi a készlet gyakorlati alkalmazását. A kocsira szerelt kerekeknek köszönhetően minden gyermek könnyen mozgathatja a játékot. A készletet a sok kiegészítő teszi igazán változatossá, hisz olyan eszközök kaptak helyet a készletben mint a sztetoszkóp, otoscope, pulzusmérő, lázmérő, fogászati ​​tükör, neurológiai kalapács, fecskendő, olló, fogó, szemcsepp, kézmosó szappan, tál,  szike, szemüveg (lencsék nélkül), kis üveg, orvosi azonosító jelvény a név és a fénykép számára, és egy játék kórlap.

A matricázott monitor különböző gombokkal van ellátva, amelyek a műtét során különböző hang és fényhatásokat generálnak. A sztetoszkóp megnyomásakor szívverés hangot ad, és a szív alakú lámpa villog a kijelzőn. A lázmérő, a pulzusmérő és az orvosi tükör külön fényhatást generál gombnyomásra, ezzel még izgalmasabbá téve a játékot. A készlethez egy A4 méretű előre bevágott matrica ív is tartozik, melyen rengeteg kisebb-nagyobb matrica található,melyekkel a különböző eszközöket nyílik lehetőség felmatricázni.

A teljes szett egészségre ártalmatlan, biztonságos anyagokból készült. Természetesen CE minősítéssel rendelkezik. A játék használata serkenti a képzelőerőt, megismerteti a gyerekeket az orvosi szakmával, és felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az egészség, valamint közelebb kerülnek az orvosi fogalmakhoz, így amikor a doktorbácsit esetleg meg kell látogatni, valószínűleg kevesebb félelemmel sétálnak majd be a rendelőbe. A játék univerzális és alkalmas mind a lányok, mind a fiúk számára.

A pulzusmérő, a lázmérő és az fogászati tükör gombelemekkel működnek, melyeket a csomag tartalmaz és a játékokba szerelve érkeznek. Természetesen szükség esetén ezek cserélhetőek. A monitor 2db AA típusú ceruzaelemmel működik. (Nem tartozék)

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: