Interaktív orvosos játék kocsi szett hang-, és fényhatásokkal, rengeteg kiegészítővel – kék (BB-6114)

Interaktív orvosos játék kocsi szett hang-, és fényhatásokkal, rengeteg kiegészítővel – kék (BB-6114)

Nettó ár: 14.165 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 17.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 14.165 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 17.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00369

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Interaktív orvosi kocsi játék rengeteg kiegészítővel

A gyerekek természetüknél fogva kíváncsiak a világra, és szeretik utánozni a nagyokat.
Ez az orvosos készlet nem csak egy nagyszerű játék, de a tanulás egyik formája is. , amelyeket egy praktikus és könnyű, négykerekű kocsi tesz teljessé. A sok kiegészítő lehetővé teszi a készlet gyakorlati alkalmazását. . A készletet a sok kiegészítő teszi igazán változatossá, hisz olyan eszközök kaptak helyet a készletben mint a sztetoszkóp, otoscope, pulzusmérő, lázmérő, fogászati ​​tükör, neurológiai kalapács, fecskendő, olló, fogó, szemcsepp, kézmosó szappan, tál,  szike, szemüveg (lencsék nélkül), kis üveg, orvosi azonosító jelvény a név és a fénykép számára, és egy játék kórlap.

A matricázott monitor különböző gombokkal van ellátva, amelyek a műtét során különböző hang és fényhatásokat generálnak. A lázmérő, a pulzusmérő és az orvosi tükör külön fényhatást generál gombnyomásra, ezzel még izgalmasabbá téve a játékot. A készlethez egy A4 méretű előre bevágott matrica ív is tartozik, melyen rengeteg kisebb-nagyobb matrica található,melyekkel a különböző eszközöket nyílik lehetőség felmatricázni.

Természetesen CE minősítéssel rendelkezik. A játék használata serkenti a képzelőerőt, megismerteti a gyerekeket az orvosi szakmával, és, valamint közelebb kerülnek az orvosi fogalmakhoz, így amikor a doktorbácsit esetleg meg kell látogatni, valószínűleg kevesebb félelemmel sétálnak majd be a rendelőbe. A játék univerzális és

A pulzusmérő, a lázmérő és az fogászati tükör gombelemekkel működnek, melyeket Természetesen szükség esetén ezek cserélhetőek. A monitor 2db AA típusú ceruzaelemmel működik. (Nem tartozék)