Gyermek arcfestő készlet 12 vidám színnel (BB-6608)

Gyermek arcfestő készlet 12 vidám színnel (BB-6608)

Nettó ár: 3.142 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 3.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 3.142 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 3.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00556

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A zsírkréták  nem mérgező anyagokból készültek, nyugodtan felkenhetjük a bőrre, biztonságosak  a gyermek egészségére nézve. A rajzolás pozitív hatással van a gyermek fejlődésére, serkenti a kreativitást, fejleszti a képzelőerőt. Türelemre és másokkal való együttműködésre tanít, valamint fejleszti a kézügyességet. Az arckréta univerzális és sokrétű felhasználási területtel rendelkezik. Tökéletes játék egyedül, felnőttekkel vagy más gyerekekkel együtt.

Tökéletesen használhatók otthon, óvodában, iskolában vagy a szabadban, valamint ideálisak gyermekkórházak osztályaira, és oktatási központokba. A terméket különféle típusú játékokhoz, jelmezes és farsangi bálokhoz, ünnepségekhez, születésnapokhoz vagy sporteseményekhez szánják. A kis méretnek és a praktikus toknak köszönhetően a zsírkréták könnyen tárolhatók és szállíthatók. Lányoknak és fiúknak egyaránt szuper ajándék, illetve minden korosztály számára ajánlott. A zsírkrétákban rejlő lehetőséget minden bizonnyal értékelni fogják a pedagógusok és az animátorok is.

Az arcfestő zsírkréták nagyszerű és kreatív szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. Az időtöltés egy érdekes formája lehetővé teszi a motoros készségek fejlesztését, és inspirációt ad a kis művészeknek, valamint változatossá teszi a különféle alkalmakkor megrendezett partikat.

A készlet 12 színes zsírkrétát tartalmaz intenzív árnyalatokban. A változatos és élénk színű készlet számtalan lehetőséget biztosít saját, eredeti és érdekes arcfestések készítésére.
Speciálisan kifejlesztett formulájuk  puhává és könnyen kenhetővé teszi őket, ami javítja a használat kényelmét. Műanyag borítással rendelkeznek, aminek köszönhetően felvitel közben nem piszkolja össze a kezet.
A zsírkrétákat farsangi bulikra, születésnapi bulikra, gyerekzsúrokra és mindennapi szórakozásra szánják.

A termék kétségtelen előnye hogy könnyen lemosható, ami növeli az elégedettséget a használat során. A festék könnyen eltávolítható a gyermek arcáról akár nedves törlő kendővel vagy szappannal és vízzel.

A termék jellemzői:

  • életkor: 3 év felett
  • felhasználhatósági idő: a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 5 év
  • tok méretei: 15,8 x 11 cm
  • egy zsírkréta méretei: 9,5 x 11 cm
  • a készlet súlya csomagolással: 112g
  • 12 intenzív szín
  • könnyen használható és lemosható
  • nem mérgező
  • ajánlott életkor: 3+