Gyémánt fúró – lyukfűrész 35mm M14 fúró csiszolóhoz (BB-22875)

Gyémánt fúró – lyukfűrész 35mm M14 fúró csiszolóhoz (BB-22875)

Nettó ár: 0 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 0 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Fedezd fel a professzionális minőségű lyukfúrás új szintjét a 35mm-es M14 Gyémánt Fúróval!

Készlet: Elfogyott SKU: 0022875

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezd fel a professzionális minőségű lyukfúrás új szintjét a 35mm-es M14 Gyémánt Fúróval! Ez a lyukfűrész ideális választás minden olyan feladathoz, ahol precíz és tiszta lyukakat kell fúrni kemény anyagokban, mint például kerámia, porcelán, márvány, gránit és üveg.

Jellemzők:

 1. Prémium minőségű gyémánt bevonat: A fúrófej gyémánt bevonattal rendelkezik, amely biztosítja a kiváló vágási teljesítményt és a hosszú élettartamot. A gyémánt bevonat lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést, miközben minimalizálja a forgácsolási időt és az anyagkárosodást.
 2. 35mm átmérő: A 35mm-es átmérővel rendelkező lyukfűrész ideális méretű lyukak készítéséhez, amelyek gyakran szükségesek különféle szerelési és építési munkák során. Ez a méret univerzálisan alkalmazható a legtöbb szabványos szerelési feladathoz.
 3. M14 menet: Az M14 menetes csatlakozásnak köszönhetően a lyukfűrész kompatibilis a legtöbb szabványos fúró- és csiszológéppel. A stabil és biztonságos rögzítés biztosítja a pontos és megbízható fúrást.
 4. Sokoldalú felhasználás: Ideális különféle anyagok, például kerámia, porcelán, márvány, gránit, üveg és más kemény anyagok fúrásához. Kiváló választás burkolók, építők, vízvezeték-szerelők és barkácsolók számára egyaránt.
 5. Könnyű használat: Az éles és hatékony vágóél lehetővé teszi a könnyű és gyors fúrást minimális erőfeszítéssel. A fúrófej optimális kialakítása csökkenti a túlmelegedés és a repedések kockázatát.

Termékinformáció:

 • narancsszín
 • menet: M14
 • furat: 35 mm
 • hideg: igen
 • gyémánt: igen
 • méretei: 3,5 x 6 cm
 • súlya: 142 g
 • Csomag súlya: 159 g
 • anyaga: acél + egyéb: kő

Használati útmutató:

 1. Előkészület: Bizonyosodj meg róla, hogy a fúró- vagy csiszológép M14 menetes csatlakozóval rendelkezik, és rögzítsd a lyukfűrészt biztonságosan.
 2. Fúrás: Helyezd a fúróhegyet a kívánt fúrási pont fölé, majd indítsd el a gépet alacsony fordulatszámon. Enyhén nyomd a fúrófejet az anyagra, és folyamatosan hűtsd vízzel a túlmelegedés elkerülése érdekében.
 3. Befejezés: Miután elkészült a lyuk, állítsd le a gépet, és hagyd kihűlni a fúrófejet. Tisztítsd meg a lyukat és a fúrófejet a fúrás során keletkezett törmeléktől és portól.

Figyelmeztetés: Mindig viselj védőszemüveget és kesztyűt a használat során. Ügyelj arra, hogy a fúrófejet ne használd szárazon, mindig hűtsd vízzel a túlmelegedés és az anyagkárosodás elkerülése érdekében.

A Gyémánt Fúró – Lyukfűrész 35mm M14 Fúró Csiszolóhoz kiváló választás minden olyan szakember és barkácsoló számára, aki gyors, hatékony és precíz lyukakat szeretne fúrni kemény anyagokban. Szerezd be most, és tapasztald meg a gyémánt bevonatú fúrás előnyeit!