Fehérnemű fiókrendező

Fehérnemű fiókrendező

Fehérnemű fiókrendező

Nettó ár: 1.331 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 1.690 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 1.331 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 1.690 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00185

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ismerős amikor reggel sietned kell  a munkába és nem találod a kedvenc zoknid párját? Ezentúl garantáltan egyforma textilt húzol majd a lábadra! Elhoztuk neked ezt az egyszerű ám nagyszerű fiókrendezőt, ahol minden a helyén lesz reggelente. 

A statisztikák szerint egy átlagember életében akár több hetet is eltölthet azzal, hogy zoknik és egyéb fehérneműk után kutat. Ha minden nap akár tíz perccel is korábban indulsz el, talán pont elkerülöd a legnagyobb dugót vagy kapsz még a kedvenc szendvicsedből a büfében. Amennyiben szeretnéd egy kicsit rendszerezni az életed, vagy legalább a fehérneműidet, akkor ezt a fiókrendezőt Neked találták ki!

Ez a kicsi, összehajtható, 20 rekeszből álló, egyenként 8×8 centiméteres részre osztott tárolóeszköz egy remek találmány. Amint üzembe helyezed, merevített karton szerkezetének köszönhetően stabilan fog állni és máris feltöltheted alsóneműkkel, zoknikkal, nyakkendőkkel, övekkel és egyéb apró tárgyakkal. A fiókrendező lehetővé teszi, hogy ne csak rendben tartsd dolgaidat, de könnyedén meg is találd őket, amikor szorít az idő. Alkalmazhatod még fürdőszobában, kozmetikumok, ékszerek tárolására, de nélkülözhetetlen darab a gyerekszobában is, hisz a kisebb játékok tökéletesen elférnek majd benne.

Amennyiben ezt végig olvastad, bizonyára már Te is úgy érzed, hogy ez a fiókrendező elengedhetetlen a lakásod minden helyiségébe. Ne habozz, csapj le rá még ma, ugyanis készletünk véges! Ha a fiókod rendezett, a reggeli készülődés garantáltan könnyebb lesz!

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: