Ergonómikus, szilikon sarokbetét 40-46 méretű cipőbe (BB-16718)

Ergonómikus, szilikon sarokbetét 40-46 méretű cipőbe (BB-16718)

Nettó ár: 1.331 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 1.690 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 1.331 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 1.690 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 20730324

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ha ismeri a fáradt és fájó lábak érzését egy talpon eltöltött nap után, biztosan értékelni fogja a zselés cipőbetéteket. A kiváló minőségű gélbetétek  egyenletesebben oszlatják el a sarokra nehezedő testnyomást, ami jelentősen tehermentesíti a lábakat és csökkenti a fáradtságukat – akár egy egész napos séta vagy állás után is. A kínált sarokpárnák 40-46-os méretű cipőket viselő felhasználók számára készültek.

Ezek kiváló minőségű gélbetétek nagyon rugalmas és puha szilikonból készültek. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a láb formájához és a lábbeli típusához, valamint védenek a tyúkszemtől és csökkentik a sarkantyúk kialakulásának kockázatát. Viselésük nagyon kényelmes – nem okoznak kényelmetlenséget, de növelik a lábbeliben való járás kényelmét.

A használat maximális kényelméről gondoskodtak, ezért a sarokpárnák speciális, fokozott rugalmasságú területtel rendelkeznek a betét közepén.

A puha szilikon, amelyből a zselés sarokbetét készül, leveszi a terhelést a lábról járás közben, emellett csökkenti a mikrosokkok mennyiségét és intenzitását, ami nemcsak a használat kényelmét és a lábfejet, hanem a gerincet és az egész testet pozitívan befolyásolja.

A gél betétek cipőbe ragaszthatóak. Ez egy nagyon okos megoldás, mert a felhasználónak nem kell attól tartania, hogy járás közben megmozdul, vagy a cipő levételekor kiesik.

A termék tulajdonságai:

  • cipőméret: 40-46
  • anyaga: szilikon
  • a cipőbe ragasztható: igen
  • méretek: 1,7 x 11,2 x 6,5 cm