Ergonomikus irodai forgószék (BB-8981)

Ergonomikus irodai forgószék (BB-8981)

Nettó ár: 39.362 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 49.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 39.362 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 49.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00626

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

ERGONOMIKUS IRODAI SZÉK

ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLA– a szék fejtámlája egyéni igényekhez igazítható, mivel felfelé és lefelé is állítható, valamint a magassága is beállítható, így a testmagassághoz igazítható. A magasság a szék hátsó részén található gombbal állítható. A fejtámla stabilizálja a nyakat és támasztja a nyaki gerincet.

GUMIKEREKEK – a gumikerekek nem karcolják össze a padlót, és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes. Az ötküllős, dupla kerekekkel ellátott alap stabil mozgást biztosít.

SZELLŐZÉS – az ergonomikus háttámla és a széles ülőfelület, mely mikrorácsokból készült, kényelmet nyújt még a hosszú ideig tartó munka során is, valamint tökéletes szellőzést és hőelosztást biztosít. A háló a nyújtással és szakadással szemben ellenálló, így Ön garantáltan hosszú éveken keresztül használhatja az eszközt.

ÁLLÍTHATÓ – a szék egyéni igényekhez igazítható, melynek köszönhetően hihetetlenül kényelmesen használható; magassága állítható. Ezen kívül a TILT funkciónak köszönhetően a szék ringatható és hátradönthető, így egy kis pihenést is biztosít a munka során (egy adott pozícióban lezárható).

Az ergonómikus irodai szék tökéletesen alkalmazkodik az ülő testtartáshoz. A kontúros háttámla és a széles ülőfelület, mely mikrorácsokból készült, kényelmet biztosít még a hosszú ideig tartó munka során is, valamint tökéletes szellőzést és hőelosztást biztosít. Ez a modell állítható fejtámlával is rendelkezik!

Felfelé és lefelé is állítható, valamint a magassága is beállítható, így a testmagassághoz igazítható. A magasság a szék hátsó részén található gombbal állítható. A fejtámla stabilizálja a nyakat és támasztja a nyaki gerincet. A megfelelő testtartás megelőzi a fáradtságot és a nem megfelelő testtartás okozta izomfájdalmat is. 5-ágú alap – a kereszt a dupla kerekekkel könnyen forog, és stabil mozgást biztosít.
A szék gumikerekekkel van ellátva, melyek nem karcolják meg a padlót és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes.

Főbb jellemzők:

  • A szék színe: fekete
  • Anyag: nejlon háló
  • Kerekek: gumi
  • Mechanizmus: kar (pillangó)
  • Méret (hosszúság / szélesség/ magasság): 61/61 / 135cm
  • Ülésmagasság állítása: 125-136cm
  • Ülésmélység állítása: 44-55cm
  • Maximális terhelhetőség: 100 kg-ig
  • A szék súlya: 12,5kg
  • Súly a csomagolással együtt: 13,7kg

A termék rendelésre érkezik. Szállítási idő 5-10 munkanap