Átfolyós vízmelegítő csaptelep LCD kijelzővel (BBL)

Átfolyós vízmelegítő csaptelep LCD kijelzővel (BBL)

Nettó ár: 9.441 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 11.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 9.441 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 11.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00065

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Spóroljon havonta több ezer Ft-ot! A csapra szerelhető vízmelegítő éppen csak annyi vizet melegít  amennyire szüksége van, így kímélve a pénztárcáját és a környezetét. Hétvégi házában, nyaralójában, lakásában ahol egyedül él vagy ahol éppen nincs lehetősége bojlert felszerelni nagy hasznát veheti ennek a készüléknek. Beüzemelése rendkívül egyszerű. Szerelje le a régi csapot a helyéről, majd ezt szerelje a helyére, a csatlakozásuk megegyezik. Ezután az elektromos kábel segítségével csatlakoztassa a hálózathoz és a beépített LCD kijelző már mutatja is  a víz hőmérsékletét. 360 fokban elforgatható, így mindkét mosdókagylóra befogható, vagy, ha a fürdőszobai mosdó közel van a kádhoz, ott is használható.  Gyorsan elérheti a kellő víz hőmérsékletet, akár 5 mp alatt 60 C fokra melegíti fel, és percenként akár két litert is felfűthet.

Ezzel a megoldással csak spórolhat! Először is nem szükséges beruháznia egy nagyobb összeget bojlerre, másodszor az el nem használt meleg víz nem vész kárba, mert csak annyit melegít fel, amennyire szüksége van és végül mindössze 3 kW-ot fogyaszt óránként, amely a régebbi bojlerek 8-10 kW-os teljesítményéhez képest elenyésző, főleg, hogy nincs állandó használat alatt.

Főbb jellemzők:

  • Egyszerűen felszerelhető a meglévő csap helyére, majd csatlakoztatni kell az elektromos hálózathoz, és máris megfelelő hőmérsékletű víz folyhat a csapból.
  • Nincs szüksége bojlerre, gázos rendszerű beruházásokra, csak egy egyszerű konnektorra az üzembe helyezéshez 5 másodperc alatt akár 60 °C-os hőmérsékletet is elérhet.
  • A beépített LCD kijelzőn olvasható a kifolyó víz hőmérséklete.
  • Használata igazán egyszerű: 360 fokban elforgatható, így ideális egy- vagy kétmedencés mosogatókhoz és mosdókagylókhoz.

Műszaki adatok:

  • Teljesítménye: 3 KW
  • Vízfelfűtési teljesítménye: 1,5-2 liter/perc
  • Vezeték hossza: 140 cm