Aszalógép – gyümölcs, zöldség és gomba aszaló (BB-10911)

Aszalógép – gyümölcs, zöldség és gomba aszaló (BB-10911)

Nettó ár: 25.976 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 32.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 25.976 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 32.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 243124111

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Nagy teljesítmény 400 W – a gombaszárító akár 400 W teljesítményt nyújthat, amely lehetővé teszi a gombák, gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények és még húsok gyors és hatékony szárítását is, miközben a vitaminok és ásványi anyagok akár 97%-át megtartja. A szárító speciális szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek védik a túlmelegedéstől. A készülék modern és egyedi, elegáns dizájnnal rendelkezik, amely tökéletes lesz egy exkluzív enteriőrbe. A szárítógép kapacitása akár 12 liter lehet, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű élelmiszert szárítson.

Moduláris felépítés – a praktikus szintek száma lehetővé teszi nagyszámú szelet egyenletes elosztását; a polcok perforált felülete növeli a szárítási folyamat hatékonyságát; minden tálca külön-külön kivehető, ami megkönnyíti a töltést, kivételt, és megkönnyíti a készülék tisztítását. A tálcák magassága állítható, így a szárítóba többféle méretű terméket is el tudunk helyezni. (pl. szeletelt és egész gomba). Csökkentheti vagy növelheti a szárító kapacitását.

Hőmérséklet szabályozás – a szárító előlapján praktikus LED-kijelző található, amely egy kerek, gördülékenyen működő gombbal rendelkezik a készülék bekapcsolására és a hőmérséklet önálló beállítására, melynek tartománya 35-70°C között mozog. A készülék beépített időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a munkaidő 1 és 24 óra közötti programozását.

Szép kialakítás – a szárítógép vizuálisan vonzó és modern megjelenésű; esztétikus, téglalap alakú, szürke burkolattal, átlátszó kamrával és praktikus fogantyúkkal ellátott fedéllel rendelkezik a könnyű nyitás érdekében. A szárítógép csúszásmentes lábakkal van felszerelve, amelyek stabilan állhatnak.

Műszaki adatok

  • szín: szürke
  • anyaga: szálcsiszolt rozsdamentes acél
  • tálcák száma: 5
  • hőmérséklet szabályozás: 35-70 °C
  • időzítő: 1-24 óra
  • méretek: 23 x 30 x 23 cm
  • súly: 2,70 kg2
  • súlya a csomagban: 3,85 kg