4in1 távirányítós telefon és kamera állvány beépített vízmértékkel (BB-6067)

4in1 távirányítós telefon és kamera állvány beépített vízmértékkel (BB-6067)

Nettó ár: 6.291 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 7.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 6.291 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 7.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 817345414323

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A jelenleg elérhető elektronikus eszközök által kínált magas minőségű képrögzítéshez remek kiegészítő ez a praktikus állvány, mely tovább javítja a felvételek élvezhetőségét. Az állvány telefonhoz, kamerához vagy digitális fényképezőgéphez használható és lehetővé teszi ezen eszközök stabil beállítását.

A készlet tartalmaz egy távirányítót is, mely iOS vagy Android rendszeren futó mobileszközökhöz konfigurálható, Bluetooth-on keresztül csatlakozik telefonokhoz vagy táblagépekhez. A rajta lévő gomb aktiválja a fotórögzítés funkciót. A Bluetooth technológia működési tartományán belül, azaz kb.10 méteres távolságig működik. Egyszeri megnyomásával egy fénykép készül, lenyomva pedig egy fotósorozatot készít, amelyet általában a timelapse effektus eléréséhez vagy egyszerűen a legjobb felvétel kiválasztásához használnak. A távirányító és a Bluetooth kompatibilis eszköz összekapcsolása automatikus, a párosítás megerősítését a villogó LED erősíti meg.

Az állványon van egy szabványos 1/4″ menetű rögzítő, amelyhez közvetlenül csatlakoztathatja a kamerát. Ha okostelefont szeretne használni, használja a készletben található speciális telefontartót, melynek mérete 55 -85 mm között állítható. A keret pontos pozícionálását az állítható fej garantálja. A teleszkópos lábak lehetővé teszik az állvány stabil elhelyezését még göröngyös talaj esetén is, az egyenes állást pedig a beépített vízérték segíti.
Bármilyen utazásra, kirándulásra könnyen magával viheti hiszen kompakt, praktikus termék. A készlethez tartozik még egy tok, amiben minden elfér: összecsukott állvány, kameratartó és távirányító.

A termék jellemzői:
  • távirányítós tápegység: CR 2032 3V elem (tartozék)
  • állvány méretei (min – max):  45 – 133 cm
  • telefontartó szélessége (min – max):  55 – 85mm
  • menet: 1/4″
  • készlet súlya: 450g
  • súlya csomagolással: 550g

A csomag tartalma:

  • állvány
  • telefontartó
  • távirányító

Videó a termékről: