105 részes XXL labdapálya, többszintes golyó csúszda gyerekeknek – 30 darab színes golyóval (BB-6135)

105 részes XXL labdapálya, többszintes golyó csúszda gyerekeknek – 30 darab színes golyóval (BB-6135)

Nettó ár: 5.504 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 6.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Out of stock

Nettó ár: 5.504 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

Bruttó ár: 6.990 Ft (/db)
Az ár 27% Áfát tartalmaz

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 01582

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A játék az egész család számára tartalmas szórakozást biztosít. Már a megépítése is nagyon izgalmas!

Az interaktív játék kreatív szórakozást, és minőségi együtt töltött időt biztosít. Az elemek között csúszdák, csövek, tölcsérek, hurkok, malmok, és féklapok találhatóak. Az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Könnyű összerakni, ezért ideális kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt. A játék célja a lehető leghosszabb útvonal létrehozása. A készlet 30 golyót tartalmaz, melyek számára az elemek összeépítésével különböző utak hozhatóak létre.

Lehetőség van többszintes, háromdimenziós utak létrehozására is, melyekben a golyók lefelé gurulhatnak. A csúszdán haladva a különböző elemeket (pl. malmokat és hevedereket) lehet mozgatni. Az egyszerre mozgásba hozott golyók magával ragadóvá és izgalmassá teszik a játékot. Ez a szuper golyócsúszda garantáltan összehozza a családot és a barátokat! Amennyiben kedvelik az egyedi és kreatív játékokat, feltétlenül szerezzék be ezt a remek családi játékot!

Egy olyan pálya elrendezésének képessége, amelyen a golyók minden irányban mozognak. Minden elem könnyen csatlakozik egymáshoz és könnyen beállítható, ami gyors változtatásokat tesz lehetővé a pálya elrendezésében, és így garantálja az izgalmas szórakozás számos pillanatát. Az egyes elemek kombinálásának változatossága igazán izgalmassá teszi a kihívást. A készlet 30 labdát tartalmaz, amelyekhez vonzó útvonalakat konfigurálhat. 105 elem lehetővé teszi különféle pályakonfigurációk létrehozását, és csak a képzelet szab határt.

Leírás:

  • életkor: 3 éves kortól
  • elemek száma: 105
  • minta méretei (szélesség/magasság): 35 x 40cm
  • készlet súlya: 460 g
  • súlya csomagolással együtt: 600 g

A csomag tartalma:

  • csúszda
  • 30 golyó